Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2009 08:45 - akwa програма
Автор: silviya Категория: Технологии   
Прочетен: 981 Коментари: 0 Гласове:
0



AKWA програмата  представя революционни продукти,появили се в сътрудничество с природата.След наблюдения и изследвания на естествените процеси на очистване при растенията ,с помощта на специална производствена процедура специалистите успяват да превърнат повърхностната структура на растенията в
AKWA влакна.Дървесната целулоза кара водата да прояви естествената си почистваща сила.AKWA влакната са в състояние да унищожат всички микроорганизми благодарение на вида дърво от който са получени



Използва се в домакинството и извън него, за активиране на водата и за мокро почистване на всички повърхности без ограничения (плочки, паркет, стъкло, прозорци, санитарна керамика, мебели, леки коли).Почистващата сила е и сила на пране! Може да се прилага за пране на дрехи – ръчно или в перални машини, до 30 oC без перилен препарат. Идеален естествен компрес.

AKWA КЪРПА Копринено блестяща, нежна кърпа, истинско чудо на природата във вашия дом! С AKWА пестите време, сили и енергия, които са ви необходими при класическото чистене, а също така и финансови средства (защото не са ви необходими химикали),
опазвате своето здраве и повече от всичко – щадите и опазвате природата! Akwa с размер 23x18 см е достатъчна за активирането на 10 до 15 л вода. AKWA кърпата се използва в домакинството и извън него – за активиране на водата и мокро чистене на всякакви повърхности, без ограничения (плочки, паркет, стъкло, прозорци, врати, санитарна керамика, мебели, пластмаси...). Можете също така чудесно да почистите автомобила си – както отвътре, така и отвън – без дори една капчица перилен препарат! Активираната вода, с която сте чистили може да се използва за поливане на стайни и градински цветя – резултатите ще ви изненадат приятно!

 Състав: 100% дървесна целулоза
Почистващ ефект: активиране на водата и изключително силно привличане на нечистотиите (задържат а после отделят напълно нечистотиите при допир с водата – сами се чистят).
Добавки при чистене: не са необходими ( никога не използвайте Akwa кърпите в комбинация с почистващи средства)
Повърхности: за чистене на всякакви повърхности без ограничения – отстранява нечистотиите от всички повърхности без остатък (отстранява бактериите от третираните повърхности); използва се за поддържане на личната хигиена.
Поддържане: кърпите се изчистват чрез просто изпиране във вода (след употреба изперете добре Akwa кърпата, изцедете я според инструкциите, изтръскайте я и я прострете да изсъхне – да не се суши върху силно нагрети повърхности – радиатори, силно слънце...)

 image

ПРИЛОЖЕНИЕ НА AKWA КЪРПАТА

 

1. Поставяте своята AKWA кърпа в неподвижна вода, например в умивалник, леген, кофа, вана… и в същия момент водата се активира. Идеалната температура на водата е 20С, а максималната температура не бива да превишава 30С.
2. В зависимост от замърсеността на повърхността измийте я с повече или по-малко влажна AKWA кърпа без да я притискате (бършем полека, без т.нар. търкане).
3. Поставете отново AKWA кърпата във вода, сгънете я на две, изцедете я добре и още веднъж минете с нея по същата повърхност, за да отстраните остатъците влага. Ако не сте доволни от първия опит, повторете двете последни действия – ще бъдете впечатлени!
4. След чистене изперете основно AKWA кърпата в чиста вода. Отново я сгънете два пъти преди да я изцедите – така се предпазват влакната. След това изтръскайте кърпата и я прострете да съхне.

 

КАК ПОЧИСТВАТ AKWА КЪРПИТЕ
При допир с водата от влакната се отделя органична въглеродна съставка,което води до съществено намаляване на напрежението на водната повърхност- водата се активира.При използването на този продукт ефектът е като че ли във водата сме поставили някакво почистващо средство.
Чисти активираната вода - Akwa кърпите активират водата и пренасят нечистотиите! Което значи, че с Akwa кърпите можем да забърсваме, да перем СЪС и ВЪВ водата, която е активирана, но не и да търкаме или полираме.

Начин на действие – активираната вода обвива нечистотиите, меката кърпа поема водата и заедно с това пренася нечистотиите. Така влакното е в състояние да поеме и транспортира 500% повече тежест от собственото си тегло. Поради капилярния си ефект кърпата е в състояние, след като е поела всичката нечистотия, да я отдели заедно с всичките микроорганизми. Така че с леко потапяне в обикновена неподвижна вода кърпата се почиства сама! Така почиства AKWА! По естествен начин, без химически добавки. AKWA кърпата остава чиста, хигиенична и без мирис, готова за повторно използване.

 



Тагове:   ново,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: silviya
Категория: Бизнес
Прочетен: 77007
Постинги: 21
Коментари: 15
Гласове: 40
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930