Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2009 17:05 - БИОТЕХНОЛОГИЯ - Биофотони
Автор: silviya Категория: Технологии   
Прочетен: 1184 Коментари: 0 Гласове:
0



БИОТЕХНОЛОГИЯТА КАТО ПОНЯТИЕ
image ***
През 1970 година носителят на Рентгенова награда проф. д-р Фритц-Алберт Поп открива, че всички живи клетки в човешкия
организъм излъчват светлина под формата на биофотони, които са отговорни за протичането на всички биохимични реакции в организма. Оттогава всички изследвания доказват, че източникът на биофотони са клетъчните ядра на живите организми. Най-новите изследвания потвърждават теорията, че човешкото тяло е “втъкано” в енергийно поле, в основата на което са биофотоните, излъчвани от клетките на тялото.

Всеки застой в протока на енергия води до нарушаване на телесното равновесие и заболяване на организма.
За да функционира организма нормално е необходима жизнена енергия, която е резултат от процесите на дишане и хранене. Тази енергия се създава в белите дробове и циркулира във вътрешността на тялото и към повърхността му чрез множество канали (меридиани), като се натрупва в енергийни средища. Най-важните такива средища се намират по протежение на гръбначния стълб и са седем на брой. Наричат ги чакри, което ще рече “кръг” или “колело”. Всяка чакра контролира определени органи, жлези, нерви, мозък и костен мозък.
Биоенергията, т.е. общата енергия в човешкия организъм създава биополе вътре и около човешкото тяло. Ако поради някаква причина се получи застой в протока на тези енергии, стига се до нарушаване на биополето, съответно до заболяване. Целта на всяко лечение е
да установи равновесие на биоенергията (вътрешно и външно) и по този начин да допринася за постоянното възобновяване на потенциала на централната нервна система. Ф. A. Поп още през 1980 година стига до извода, че в клетките на човешкия организъм само за една секунда протичат 300 трилиона (3 x 10 на 14-та степен) химични процеси ! А на всеки няколко секунди няколко милиона клетки трябва да бъдат подменени.

Всичко това е необходимо за да може организмът да продължи да функционира като едно цяло. За всичко това тялото се нуждае от постоянен и достатъчен източник на енергия. Но най-важна е правилната информация за това как да се насочат тези процеси, как да се контролират и доведат докрай. Външната страна на клетичната мембрана е положително заредена, докато вътрешната страна на клетъчната стена е заредена отрицателно. Здравата клетка притежава елекрическо напрежение от 70 мили Волта (mV). Взаимната комуникация между клетките протича чрез вибрации с определени фреквенции (честоти).
Честотите на здравите клетки на нашия организъм предотвратяват безброй вредни влияния от околната среда (електромагнитни полета, високо напрежение, микровълнови печки, телевизори, компютри и мобилни телефони, отровни химикали, вируси, бактерии и
гъбички). Така например токсините, които навлизат в организма имат своя честота, която не е резонансна с тази на тялото. Със своята честота те се опитват да блокират честотите на тъканите и органите, като създават дисхармония, неравновесие и хаос, което влияе негативно върху многобройните телесни функции и в крайна сметка върху здравето и самата хомеостаза на организма. По-ниско напрежение на мембраната - около 30 mV имат уморените, недохранени и изхабени клетки.

Това напрежение е недостатъчно за транспортирането на нутриентите в клетката. Резултатът от това може да бъде клетъчната смърт. Докато изтощените клетки умират, от друга страна богатите на енергия клетки се делят, за да може с помощта на новосъздадените клетки да запълнят създалата се вследствие на отмрелите клетки празнота. Възловият проблем във всичко това е факторът време. С остаряването на организма все повече намалява броят на богатите на енергия клетки. В резултат на това нашите органи са все по-неефикасни, кожата ни губи своята жизненост и се набръчква, а имунната ни система е все по-уморена. Целият метаболизъм се забавя.
Поради всичко това не е изненадващ фактът, че с напредването на годините ставаме все по-податливи и по-изложени на риска да заболеем, а шансът да се излекуваме е все по-малък. Клетките на здравия човешки организъм излъчват вълни с определена честота, а когато организмът заболее, честотата на тези вълни се променя, вследствие на което се стига до патологични промени на електромагнитната обвивка. Възможно е организмът да се възвърне в здравото му състояние единствено чрез прилагането на еднакви вълни с определена честота, които да нормализират честотата на електромагнитната био-обвивка.
Чрез използването на биотехнологията в хода на лечението, съответно терапията, организмът (отново) се учи на процесите, които е извършвал докато е бил здрав и които би трябвало да си спомни, за да възстанови нарушената хармония. Биотехнологията представлява нова, перспективна област на модерната медицина. Възможностите за приложение на биотехнологията са
изключително широки и без всякакви вредни последици. Всъщност в това е и нейното най-голямо предимство.

С приложението на биотехнологията, с правилен начин на хранене и подходяща физическа дейност можем да направим много за опазването на нашето здраве!
Запознайте се с продуктите на RSI изполващи биофотоните
Чипове за мобилен телефон Phone Guard   Да живеем днес без мобилен телефон ни се струва немислимо. Но освен удобството си, употребата на мобилен телефон има и някои нежелани ефекти. Като странично явление все по-често могат да се появят главоболие, безплодие, депресия, слаба концентрация и т.н. Затова ви препоръчваме употребата на Чиповете за мобилен телефон, които ще ви предпазят от вредното влияние на излъчванията и ще ви позволят да разговаряте дълго, без да имате притеснения за здравето си.
ЧИП ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН – защита срещу нежелателното излъчване на мобилния телефон!
Предпазва от:
• главоболие, предизвикано от употреба на мобилен телефон
• отстранява ефекта на „горещите уши”
• промяна в мозъчната активност
• промяна на хормоналната картина
• опасностите, възникващите при изграждането на клетките
• слаба концентрация и загуба на памет
• промяна в сърдечния ритъм
• безплодие
• промяна в кръвната картина
• състояния на изтощеност
• депресия
• отслабване на имунната система
• рак
ЧИП ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН – ЗАЩИТА СРЕЩУ „ЕЛЕКТРОНЕН СМОГ”
Какво представлява ЕЛЕКТРОСМОГЪТ? Думата електкросмог означава замърсяване на околната среда в резултат на електромагнитни лъчения. Това понятие включва различни явления. Различаваме нискочестотни и високочестотни излъчвания и полета.
Електросмогът е изкуствено предизвикано лъчение, влияещо на естествените функции на човешкия организъм и често водещо до тяхната промяна. Вредните излъчвания натоварват организма и като последствие от това се появяват главоболие, променена мозъчна активност, нарушения в хормоналната и кръвната картина, ритъмни нарушения, безплодие, изтощение, депресия, отслабване на имунната система и др.
С каква цел е разработен ЧИПЪТ ЗА МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН? Независимо от възможните рискове, немислимо е да прекратим употребата на мобилни телефони в днешното забързано ежедневие.

Затова са създадени Биофотоните за мобилен телефон - Phone Guard (Чип за мобилен телефон), за да предотвратят нежелателното действие на излъчването му. Използуването на тази технология не оказва влияние върху качеството на мобилната връзка (няма никакви смущения в приемането).
Как действа Чипът за мобилен телефон? Биофотонната технология е в състояние с помощта на катализирания и дефиниран спектър на електромагнитните колебания да покрие нежелателните честоти, които влияят върху организма и по този начин да намали тяхното въздействие. И ако искате да си купите съм на ваше разположение ;))


Тагове:   ново,   здраве,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: silviya
Категория: Бизнес
Прочетен: 77061
Постинги: 21
Коментари: 15
Гласове: 40
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930