Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2009 14:18 - алое вера гел
Автор: silviya Категория: Бизнес   
Прочетен: 1229 Коментари: 0 Гласове:
0



image Гел с алое вера - 100

Шифър: ALOE VERA - GEL mali

Освежаващ и хидратиращ ГЕЛ за грижи и защита на кожата, попива бързо и лесно, не омазнява кожата. Пренася хранителните и хидратантните съставки през всички слоеве на кожата. След ежедневна употреба кожата става мека, гладка, еластична и приятно свежа. Притежава успокоително действие. Препоръчва се при проблематична и нечиста кожа, при суха и дехидратирана кожа на тялото и лицето, облекчава неприятните проблеми при кожни заболявания, помага при изгаряния, рани и увреждания по кожата (облекчава болката, зачервяванията, инфекциите, ускорява зарастването, успокоява раздразнена кожа.

• гелът е богат на естествени активни субстанции – естествен биостимулатор за кожата
• интензивни грижи и защита на кожата – охлажда, хидратира, успокоява, ускорява зарастването
• притежава антибактериално, хидратантно и регенеративно действие
• естествен антибиотик, антисептик и бактерицид, влияещ върху редица бактериални, вирусни и гъбични инфекции
• уникално и ефикасно средство за овлажняване и защита на всички типове кожа
• овлажнявайки кожата, носи чувство на приятна прохлада, действа успокояващо и е особено подходящ след вземане на душ, слънчеви бани, солариум
• пренася хранителните и хидратантните съставки през всичките слоеве на кожата
• създава защитен филм върху кожата – предотвратява изсушаването
• подмладява кожата благодарение на съдържащите се в него хранителни съставки, 8-кратно засилва създаването на фибробласти, като по този начин ускорява зарастването на раните, стимулира производството на колаген, който прави кожата здрава и еластична, помага в борбата срещу появата на старчески петна по ръцете
• ежедневната му употреба прави кожата мека, гладка, еластична и приятно свежа
• попива бързо и лесно, не омазнява кожата

 

Препоръчва се при:
- проблематична и нечиста кожа (акне)
- суха и дехидрирана кожа на тялото и лицето (след слънчеви бани, солариум, къпане)
- облекчава неприятните симптоми при кожни заболявания – напр. себореичен дерматит и невродерматит
- заглажда белезите от порязвания и рани
- помага при изгаряния, рани и травми – успокоява болката, предотвратява инфекцията, ускорява зарастването
- намалява възпалението, болките, зачервяването и отока на мускулите и ставите
- подходящ като превенция срещу поява на стрии по време на бременност
- успешно епителизира кожата
- бързо успокоява увредената, изгоряла и раздразнена кожа
- облекчава раздразнената кожа след депилация, козметични процедури, ухапвания от насекоми

 

Препоръки при употреба: нанася се на тънък слой върху почистената кожа. Може да се използва няколко пъти на ден, след взимане на душ, измиване или козметични процедури.

 100мл-14 лв поръчай

Чудодейното растение Алое Вера Това е едно от най-популярните и полезни растения, с които ни е дарила майката природа. Алоето има 200 разновидности и Алое Вера е една от тях.

 

Лечебните свойства на Алое Вера са световно популярни и още по-любопитното е, че могат да се приложат при множество здравни проблеми.

Силата му е позната повече от 5000 години. През вековете хората са го наричали по разнообразни начини: „Растение чудо“, „Мълчаливия лечител“, „Лек от природата“, „Растение на безсмъртието“. Буквалният превод от латински е „истинско алое“. По външен вид прилича на кактус, но в действителност принадлежи към семейство „Лилии“.image

Има противовъзпалителни, антивирусни и естествени антибиотични свойства. Съдържа 20 минерала, 18 аминокиселини, 12 витамина. Източникът на всичките му полезни свойства са листата, които „захранват“ и цялото растение. Ако откъснете Алое Вера от почвата, то може да живее няколко месеца благодарение на листата си, които са нещо като резервоар на растението.

За какво е препоръчително да се използва Алое Вера?

Външно Алое Вера се прилага при кожни раздразнения, изгаряния, инфекции, екземи. Добавено към козметика за кожа има омекотяващо и регенериращо действие, а също така забавя симптомите на стареене и е успешен лек срещу акне. Дори самата Клеопатра е използвала алое, за да поддържа феноменалната си красота. Разпространена е употребата в шампоани и маски за коса и е особено подходящо за къдрави коси.

Вътрешното приемане на Алое Вера може да предизвика скептични погледи поради факта, че се прилага при много разнообразни симптоми. Това е изненадващо, но не и подвеждащо. Ако обелите кората на алоето, ще видите, че под нея има гелообразна консистенция, която бързо се втечнява. Тя може да се смеси със сок или мляко и да се изпие в натурален вид, но ако не сте от хората, които си падат по подобни неща, може да си набавите алое от търговската мрежа под всевъзможно форми – таблетки, капсули, чай, дори разнообразни напитки с плодови вкусове.

За какво помага това чудотворно растение?

image

Основно подсилва имунната система, поради богатия си състав от минерали, витамини и аминокиселини. Заедно с това е полезен за храносмилателната система и за бъбреците (особено в съчетание с мляко). Има антивирусно и антигъбично действие. Редовното му приемане забавя стареенето на организма и предотвратява образуването на туморни клетки. Помага още за високо кръвно налягане, артрит, диабет, констипация, астма. Гинеколозите го препоръчват поради благоприятния ефект, който оказва срещу кисти и сраствания
източник




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: silviya
Категория: Бизнес
Прочетен: 77074
Постинги: 21
Коментари: 15
Гласове: 40
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930